VIU LA NATURA A MOSSEGADES

GASTRONOMIA  NATURA . GOLF.
Segueix-nos a xarxes
El sabor distintiu de la

Fonda Xesc

La Fonda Xesc és coneguda per la seva oferta culinària i per els nostres valors gastronómics que ens han portat ha ser premiats amb una estrella Michelin, un guardó que hem acceptat humilment i que li donem la importància justa.
Com qualsevol altra cosa que es fa a la vida, la passió és el millor dels ingredients. Els ingredients de la terra són sempre el millor dels acompanyaments. I, la simplicitat és sempre la màxima de les sofisticacions. Transportem la nostra cuina al Mas Estanyol, un entorn natural que crea el marc perfecte per a viure i gaudir de lo millor que tenim, la natura i la gastronomia.

Una cuina que transporta

Plats d'ahir amb el toc d'avui

Una cuina centrada en productes de la terra sotmesa a una actualització. S’experimenta amb ingredients tradicionals que comparteixen menú amb el foie i els tàrtars, els maridatges descobreixen diferents sabors i les salses es fan sense por de barrejar nous elements. Una cuina que combina gust i diversió. No hi ha amor més sincer que l’amor al menjar, descobreix com et farem bategar a la nostra carta.

Gastronomia Natura Golf

Restaurant Mas Estanyol, una experiència gastronòmica única de la mà de Fonda Xesc, al parc natural de Montseny.
Una masia emblemàtica on combinem l'excel·lència culinària i la bellesa natural de l'entorn. A més de la proposta gastronòmica excepcional de la Fonda Xesc, el Mas Estanyol compta amb un ambient elegant, acollidor, amb valor històric i amb vistes panoràmiques al camp d'El Golf Montanyà.